Queenna Spa Salong

Hej på er och välkommen till bloggen som mest handlar om sport. Själv simmar jag på elitnivå och detta är mitt liv! Ni som följer mig här på bloggen vet att nästan all min fritid går åt till träning. Även en och annan mil på vägarna i vår buss blir det då vi i simklubben ger oss iväg på tävlingar i andra städer. Senast det var tävling tog jag silver! Jag brukar när jag är hemma i Stockholm gå till en massör i Vasastan på en skönhetssalong som heter Queenna Spa Salong, som är en skönhetssalong som är inriktad på att ge massage. 

 

Det kan verkligen behövas för emellanåt har jag rejält med värk i kroppen och jag behöver då den här massagen. Jag brukar säga till de andra i laget som får problem med träningsvärk, smärtor eller stelhet att också gå dit. Men så kom jag på att jag borde skriva ett inlägg om det här i bloggen, för jag tror att det finns en och annan av er läsare som skulle ha nytta av att gå till den här skönhetssalongen för att få en behandling i massage av denna duktiga massör i Vasastan. Oavsett vilket just ditt skäl är för att få massage skulle du nog tycka om att gå till Queenna Spa Salong. Alla behandlingar genomförs givetvis med kundens bästa i fokus, och med kvalitet och noggrannhet. Denna massör i Vasastan är välutbildad och rutinerad och har kompetens till att ge flera olika slags behandlingar i massage, till exempel huvud- och nackmassage, terapeutisk massage eller en helkroppsmassage. Då det här är en skönhetssalong finns förstås även olika skönhetsbehandlingar, men jag går dit specifikt för att få behandling av denne massör i Vasastan. Det här stället tror jag att ni skulle tycka om att gå till!